VIDEO Grindeanu a început monitorizarea aeriană a șantierelor

VIDEO Grindeanu a început monitorizarea aeriană a șantierelor
scris 8 aug 2022

Ministerul Transporturilor a început monitorizarea aeriană a șantierelor, iar zborurile de supraveghere a șantierelor se vor desfășura periodic, în toate zonele, a anunțat ministrul de resort, Sorin Grindeanu.

„A început monitorizarea aeriană a șantierelor, obiectiv pe care mi l-am asumat încă de la preluarea mandatului”, a anunțat Sorin Grindeanu, care a precizat că în perioada 11-15 iulie mai multe aeronave au survolat și au cules date din mai multe șantiere în lucru, respectiv Centura București (DNCB), Autostrada de Centură București (A0), Centura Giurgiu, Drumul expres Craiova-Pitești și Autostrada Sibiu-Pitești, secțiunea 5.

Noi ieftiniri la benzină. La cât au ajuns acum prețurile CITEȘTE ȘI Noi ieftiniri la benzină. La cât au ajuns acum prețurile

„Toate datele captate au fost procesate în laborator pentru a realiza ortofotoplanuri, modele digitale de suprafață și modele tridimensionale. În baza acestor misiuni de zbor se realizează inclusiv o radiografie a mobilizării din cadrul șantierelor! De exemplu, în data de 15.07.2022, la momentul zborului, pe șantierul Drumului Expres Craiova- Pitești au fost identificate următoarele: - 226 muncitori, 164 autobasculante, 22 betoniere, 24 macarale, 3 nacele, 88 buldo-excavatoare, 38 compactoare, 3 utilaje de forare și 3 utilaje de asfaltare.

Șeful Renault nu renunță la separarea activităților cu mașini electrice de cele cu combustie, inclusiv o parte din uzinele Dacia. Nissan și Mitsubishi, invitate „să se urce în barcă” CITEȘTE ȘI Șeful Renault nu renunță la separarea activităților cu mașini electrice de cele cu combustie, inclusiv o parte din uzinele Dacia. Nissan și Mitsubishi, invitate „să se urce în barcă”

Zborurile de supraveghere au fost efectuate în baza unui protocolul încheiat între Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Aero-Spațială (INCAS) și Ministerul Transporturilor. Aceste zboruri de supraveghere a șantierelor se vor desfășura periodic, în toate zonele”, a mai spus Grindeanu 

viewscnt
Afla mai multe despre
grindeanu
santier