VIDEO Mercedes-Benz și-a suspendat contractul cu un dealer din China, în urma unui videoclip făcut de o clientă nemulțumită

VIDEO Mercedes-Benz și-a suspendat contractul cu un dealer din China, în urma unui videoclip făcut de o clientă nemulțumită
scris 18 apr 2019

Daimler și-a suspendat contractul de franciză pentru marca Mercedes-Benz în China, din cauza unei cliente care s-a plâns într-un videoclip pe net, devenit viral.

Aproape 500.000 de vizualizări, în doar câteva zile, atât a strâns un clip realizat de o persoană necunoscută cu o clientă Mercedes-Benz din China, care se plânge dealerului local că mașina cea nouă pe care și-a cumpărat-o are probleme.

Reprezentanții Daimler China au declarat, chiar înainte de debutul salonului auto din Shanghai, că au decis să suspende licența dealerului, oprind pentru moment vânzările din orașul Xi’an. Hubertus Troskas, șeful Daimler China spune că dealerul a ajuns la o înțelegere cu clienta și face investigații privind serviciile de relații cu clienții și cel de vânzări.

FOTO Mercedes pregătește un SUV compact, numit GLB - un G Class în miniatură, cu 7 locuri CITEȘTE ȘI FOTO Mercedes pregătește un SUV compact, numit GLB - un G Class în miniatură, cu 7 locuri

Plângerile clientei se referă la unele scurgeri de ulei ale mașinii proaspăt cumpărate, dar și la comportamentul urât al reprezentantului dealerului. Cel mai neplăcut moment este cel în care femeia spune că a trebuit să plătească o taxă de circa 2.000 de euro (15.000 de yuani) unui angajat al dealerului, denumită „taxă de servicii financiare”, pentru a putea cumpăra mașina.

Presa din China a scris că autoritățile au cerut explicații celor de la Mercedes Benz legate de aranjamentele financiare făcute de dealer.

viewscnt
Afla mai multe despre
mercedes china
clip video mercedes
daimler contract dealer
franciză mercedes