VIDEO Producătorul german de sisteme de etanșare Reiff a deschis la Săcele o fabrică pentru a fi mai aproape de clienți

VIDEO Producătorul german de sisteme de etanșare Reiff a deschis la Săcele o fabrică pentru a fi mai aproape de clienți
scris 21 iun 2017

Producătorul german de sisteme de etanșare și izolare inclusiv pentru industria auto Reiff Elastomertechnik (RET) a deschis la Săcele, județul Brașov, o fabrică din care va livra materiale clienților săi care au intrat deja pe piața românească, precum producătorul german de componente auto Hella.

Furnizorul german vrea să fie astfel mai aproape de clienții săi.

"R.E.T. Reiff Elastomertechnik este o firmă germană care face componente de silicon și elastomeri pe care le injectează sau le lipesc de componente metalice. Firma este interesată de localizarea în Regiunea Vest din necesitatea de a urma clienții principali (Hella spre exemplu)", se arată într-un document al autorităților.

Fabrica din Săcele are o suprafață de 3.250 de metri pătrați și va asigura locuri de muncă pentru 100 de angajați.

Japonezii de la Calsonic, furnizori pentru marile companii auto, construiesc o nouă fabrică la Ploiești și transferă producție din Asia în România CITEȘTE ȘI Japonezii de la Calsonic, furnizori pentru marile companii auto, construiesc o nouă fabrică la Ploiești și transferă producție din Asia în România

Grupul Reiff,  înființat în 1910, are 1.620 de angajați în Germania, Polonia, Belgia, China. În 2015 a înregistrat o cifră de afaceri de 523 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
reiff
sacele
fabrica