VIDEO SpaceX a testat cu succes prototipul Starhopper, Elon Musk se pregătește pentru zborul pe Marte

VIDEO SpaceX a testat cu succes prototipul Starhopper, Elon Musk se pregătește pentru zborul pe Marte
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 aug 2019

Starhopper, prototipul unei rachete de testare produsă de SpaceX, s-a ridicat în aer și a zburat câteva zeci de metri marți după-amiază în cadrul unei lansări-test, a cărei reușită a adus compania lui Elon Musk cu un pas mai aproape de viziunea pe care antreprenorul sud-african o are legată de călătoriile oamenilor spre planeta Marte, informează DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Zborul de marți a fost al doilea test pentru Starhopper și, totodată, cel mai înalt. Dispozitivul - un vehicul de testare a motorului Raptor, ce va fi inclus în prototipuri mai sofisticate - s-a ridicat de pe sol și a zburat prin aer, marți, până la altitudinea de 150 de metri, scrie Agerpres.

Bugetele alocate de români pentru o mașină nouă cresc considerabil. Spre ce se orientează CITEȘTE ȘI Bugetele alocate de români pentru o mașină nouă cresc considerabil. Spre ce se orientează

Dispozitivul de testare a fost scos din funcțiune după zborul său de marți, iar piesele sale componente vor fi utilizate în cadrul altor vehicule, în contextul în care SpaceX și-a accentuat activitatea la proiectul Starship, viitoarea rachetă care va fi construită pentru a transporta echipaje umane pe Marte.

viewscnt
Afla mai multe despre
spacex
starhopper