VIDEO SUA: Accident cu 60 de mașini

VIDEO SUA: Accident cu 60 de mașini
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mar 2022

Cel puțin trei persoane au murit luni după producerea unui accident în lanț pe o autostradă interstatală din Pennsylvania, în nord-estul Statelor Unite, au anunțat autoritățile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Accidentul, în care au fost implicate până la 60 de autovehicule, inclusiv mai multe tiruri, a avut loc luni, în jurul orei locale 10:30 (14:30 GMT), la nord de Aeroportul Schuylkill County din estul statului Pennsylvania, pe fondul unei furtuni de zăpadă, arată TVR.

SURPRIZĂ Dan Ostahie, care deține Altex, va prelua controlul asupra Porsche Bank România, având deja licență BNR.Profit.ro a anunțat anterior că activitatea Porsche Bank România, cu active de peste 900 milioane lei, va fi transferată către Porsche Leasing CITEȘTE ȘI SURPRIZĂ Dan Ostahie, care deține Altex, va prelua controlul asupra Porsche Bank România, având deja licență BNR.Profit.ro a anunțat anterior că activitatea Porsche Bank România, cu active de peste 900 milioane lei, va fi transferată către Porsche Leasing

Un medic legist din Schuylkill a confirmat cele trei decese și a declarat că bilanțul ar putea fi mai mare, operațiunile de căutare desfășurate la fața locului nefiind finalizate la acel moment din cauza unui incendiu amplu care cuprinsese mai multe autovehicule.

Aproximativ 20 de persoane au fost transportate la spitale, a declarat reporterilor un reprezentant al serviciilor de urgență.

Înregistrările video filmate la fața locului și postate pe rețelele sociale prezintă mai multe persoane care ieșeau din autovehiculele lor avariate pentru a se îndepărta de șosea, în timp mașinile și autocamioanele continuau să se ciocnească.

Pentru o mare parte din centrul și centrul-sud-centrul Pennsylvania au fost emise avertizări de furtună de zăpadă.

viewscnt
Afla mai multe despre
furtuna de zapada
sua