VIDEO Un F-16 s-a prăbușit aproape de Las Vegas, al treilea incident militar de acest tip în două zile

VIDEO Un F-16 s-a prăbușit aproape de Las Vegas, al treilea incident militar de acest tip în două zile
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 apr 2018

Un F-16 al US Air Force s-a prăbușit miercuri aproape de Las Vegas, în vestul Statelor Unite, al treilea incident de acest gen în două zile pentru armata americană, transmite AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Un F-16 de la baza aeriană Nellis (Nevada) s-a prăbușit în jurul orei 10,30 (17,30 GMT) în cursul unui antrenament de rutină la centrul de testare Nevada", a indicat US Air Force într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Starea de sănătate a pilotului "nu este cunoscută", precizează comunicatul.

Vard Tulcea a semnat în premieră o scrisoare de intenție cu Viking Cruises, pentru două vase de croazieră, contract de peste 460 milioane euro CITEȘTE ȘI Vard Tulcea a semnat în premieră o scrisoare de intenție cu Viking Cruises, pentru două vase de croazieră, contract de peste 460 milioane euro

Marți, la ora 14,35 (21,35 GMT), un elicopter "Super Stallion" al Marinei s-a prăbușit în California, într-un exercițiu de rutină, în apropiere de micuța localitate El Centro, în vecinătatea frontierei mexicane, potrivit unui comunicat al marinei americane. Cei patru membri ai echipajului elicopterului au murit în accident, fiind deschisă o anchetă.

În aceeași zi, un avion de vânătoare Harrier AV-8B al US Navy s-a prăbușit la ora locală 16,00 (13,00 GMT) puțin după decolarea de pe aeroportul din Djibouti, în apropiere de Camp Lemonnier, bază militară americană pe continentul african.

Pilotul s-a catapultat și a fost rănit, fiind evacuat spre spitalul Camp Lemonnier, a precizat Marina, într-un comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
f-16
las vegas
avion prabusit