VIDEO Un imens cimitir cu peste 200.000 de mașini a apărut în China

VIDEO Un imens cimitir cu peste 200.000 de mașini a apărut în China
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 aug 2021

Rânduri fără sfârșit de mașini murdare de noroi au apărut după inundațiile devastatoare care au lovit în luna iulie Zhengzhou (centrul Chinei), astfel că zeci de mii de epave au fost depozitate într-o imensă parcare, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Provincia Henan a demarat operațiunile de reconstrucție după ploile torențiale de luna trecută, care au făcut în total peste 300 de morți, potrivit celui mai recent bilanț oficial. Ploi torențiale fără precedent în ultimele șase decenii au lovit în data de 20 iulie orașul Zhengzhou, capitala acestei provincii, unde au fost înregistrate și majoritatea deceselor. În trei zile a căzut echivalentul unui întreg an de precipitații. Odată cu creșterea nivelului apelor, automobiliștii au fost blocați în tunelurile rutiere sau în parcările subterane și mai mulți utilizatori ai rețelei de metrou s-au înecat, scrie Agerpres.

VIDEO Audi a prezentat vehiculul concept Skysphere, care îmbină tehnologii de tipul Batmobile cu caracteristici de design agresive CITEȘTE ȘI VIDEO Audi a prezentat vehiculul concept Skysphere, care îmbină tehnologii de tipul Batmobile cu caracteristici de design agresive

"Am fost obligați să ne abandonăm vehiculele când apa a început să crească", a declarat pentru AFP domnul Wang, un locuitor din Zhengzhou.

Catastrofa afectează și companiile de asigurări, pentru care solicitările de despăgubiri se ridică la 1,7 miliarde dolari (1,4 miliarde euro), potrivit unei estimări realizate de banca de investiții Goldman Sachs.

"Însă obținerea de despăgubiri a devenit o adevărată bătaie de cap deoarece ai de completat zeci de formulare", precizează domnul Wang.

Cel puțin 238.000 de vehicule deteriorare au fost trimise spre cimitirele de mașini precum cel de la marginea orașului Zhengzhou, a declarat pentru postul public de televiziune șeful Autorității de reglementare în sectorul asigurărilor din Henan, Ma Chao.

viewscnt
Afla mai multe despre
masini
china