Virgin Galactic a semnalat o amânare a primei sale misiuni comerciale împreună cu Forțele Aeriene Italiene, până în octombrie

Virgin Galactic a semnalat o amânare a primei sale misiuni comerciale împreună cu Forțele Aeriene Italiene, până în octombrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2021

Virgin Galactic a semnalat o amânare a primei sale misiuni comerciale împreună cu Forțele Aeriene Italiene, până la jumătatea lunii octombrie, din cauza unui posibil defect de fabricație, transmite Reuters, preluată de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a atribuit amânarea misiunii, numită "Unity 23", așteptării rezultatului unei investigații a Administrației Federale pentru Aviație (FAA) a Statelor Unite.

VIDEO Emma Răducanu a câștigat US Open la doar 18 ani CITEȘTE ȘI VIDEO Emma Răducanu a câștigat US Open la doar 18 ani

Virgin Galactic a anunțat vineri că un furnizor terț a avertizat cu privire la un potențial defect de fabricație într-o componentă a sistemului de control al zborului în timpul pregătirilor de zbor de testare.

"În acest moment, nu se știe încă dacă defectul este prezent în vehiculele companiei și ce lucrări de reparație, dacă va fi cazul, ar putea fi necesare", a spus compania, adăugând că efectuează inspecții la furnizor.

Investițiile \'\'verzi\'\' vor fi incluse în procesul de revizuire a regulilor bugetare ale UE CITEȘTE ȘI Investițiile ''verzi'' vor fi incluse în procesul de revizuire a regulilor bugetare ale UE

Misiunea a fost inițial stabilită pentru sfârșitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie, pentru a transporta trei membri de echipaj plătitori de la Forțele Aeriene Italiene și de la agenția guvernamentală din Roma Consiliul Național de Cercetare.

FAA investighează zborul care l-a dus pe miliardarul Richard Branson în spațiu în iulie, iar săptămâna trecută a interzis zborurile SpaceShipTwo până când agenția va aproba raportul final al unui incident produs în timpul zborului sau va stabili că problema nu afectează siguranța publică.

viewscnt
Afla mai multe despre
virgin galactic
misiune spatiala
zboruri cosmice companii private