Volkswagen expune modelul ID.3 în România, în acest weekend, într-un mall din București

Volkswagen expune modelul ID.3 în România, în acest weekend, într-un mall din București
scris 30 nov 2019

Volkswagen va expune noul automobil electric ID.3 în acest weekend într-un mall din București, astfel încât românii să poată vedea celebrul model, înainte să ajungă în showroom-uri.

Unul dintre primele exemplare VW ID.3 ajunge în acest weekend în București, unde va fi expus în mall-ul din Băneasa, până pe 1 decembrie.

VW ID.3 este primul automobil electric consttruit de companai germană pe o nouă platformă dedicată acestui tip de vehicule. Potrivit informațiilor publicate de VW, peste 35.000 de clienți au rezervat cest automobil, comenzile urmând să fie onorate începând cu finalul acestui an. Modelul expus la mall face parte din ediția specială 1st, limitată.

VIDEO & FOTO Audi a lansat cel mai puternic SUV al său, sub forma unei versiuni de top a celui mai scump model al familiei Q CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Audi a lansat cel mai puternic SUV al său, sub forma unei versiuni de top a celui mai scump model al familiei Q

Prețurile pentru piața din România, anunțate de importator, încep de la 36.072 euro. Printre caracteristicile acestui model se numără puterea de aproaximativ 200 CP, adică echivalentul a 150 kW, produși de motorul electric, alimentat de o baterie de 58 kW, care asigură astfel o atutonomie de 420 km.

VW a demarat producția de serie a lui ID.3 chiar la începutl lunii noiembrie, în uzina din Zwickau, retehnologizată pentru a produce exclusiv mașini electrice. Modelul va fi produs și într-o a doua uzină, în Dresda, pentru a face față comenzilor prgnozate.

viewscnt
Afla mai multe despre
vw id.3 romania
id.3 mall baneasa
preturi id3