GALERIE FOTO Papa Francisc a primit cadou la Vatican un Duster 4x4 de la directorul Dacia

Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 29 nov 2019

Dacia i-a donat Sanctității Sale Papa Francisc un Duster, proiectat special pentru el, cu pavilion, cutie de sticlă și gardă la sol coborâtă, pentru un acces ușor la bord.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Imagini pot fi văzute în articol și în GALERIA FOTO

Grupul Renault a anunțat că directorul general al Dacia SA și al Groupe Renault România, Cristophe Dridi, s-a dus la Vatican pentru a-i oferi papei Francisc un automobil Dacia Duster 4x4. După cum spun cei de la Renault, mașina a fost special proiectată „pentru a face față exigențelor sale de mobilitate”.

„Vehiculul i-a fost livrat astăzi Sfântului Părinte de către Christophe Dridi, director general Groupe Renault România și președinte director general Automobile Dacia SA, și de către Xavier Martinet, director general Groupe Renault Italia, cu ocazia unei vizite la reședința Papei de la Vatican.”, se mai arată în comunicatul Renault. „Papamobilul” are culoarea albă la exterior și bej în interior. Modelul, bazat pe versiunea standard a lui Duster, are 4,34 metri lungime și 1,80 metri lățime.

În primăvară, cei de la Dacia Renault au pregătit un Papamobil pentru vizita sa în România.

Cei de la Dacia au transformat Dusterul în cadrul Departamentul Prototipuri cu ajutorul echipei Adaptări Speciale, în colaborare cu carosierul Romturingia. Versiunea adaptată are 5 locuri, iar bancheta din spate este foarte confortabilă. Vehiculul integrează soluții specifice și accesorii concepute pentru utilizările care i se vor da de către Vatican: pavilion cu deschidere amplă, suprastructură vitrată amovibilă, gardă la sol cu 30 mm mai joasă față de cea a modelului standard pentru facilitarea accesului la bord și elemente de susținere atât la interior, cât și la exterior.

Grupurile de lucru din PSA și FCA se întâlnesc pentru a negocia detaliile fuziunii, dar și cum să treacă de aprobarea anti-trust CITEȘTE ȘI Grupurile de lucru din PSA și FCA se întâlnesc pentru a negocia detaliile fuziunii, dar și cum să treacă de aprobarea anti-trust

„Prin această donație făcută Sanctității Sale, Groupe Renault  își reînnoiește angajamentul puternic și continuu  de a plasa Omul în centrul priorităților sale”, a declarat Xavier Martinet, director general Groupe Renault Italia.

Papa Francisc a folost un automobil Dacia Duster în timpul vizitei în România și a fost foarte mulțumit de acesta.

GALERIE FOTO Papa Francisc a primit cadou la Vatican un Duster 4x4 de la directorul Dacia

viewscnt
Afla mai multe despre
papa francisc duster
duster cadou vatican
papamobil duster