Volkswagen lansează comenzile pentru înlocuitorul electric al lui Passat, ID.AERO. Când va fi debutul oficial

Volkswagen lansează comenzile pentru înlocuitorul electric al lui Passat, ID.AERO. Când va fi debutul oficial
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 24 iun 2022

Volkswagen se pregătește să lanseze pe piață un nou model electric, ID. AERO, care va avea un design inspirat din conceptul cu același nume și care va reprezenta înlocuitorul pentru actualul model Passat. Premiera va avea loc peste câteva zile, dar compania a deschis deja comenzile pentru piața din China, una va fi lansat pentru început acest model.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Volkswagen ID.AERO este al șaselea automobil electric din familia ID, pentru marca germană, fiind totodată al optulea vehicul cu propulsie electrică, de când marca a lansat primul model, e-Golf. Primele schițe publicate de compania dezvăluie parțial designul viitorului model, care va semăna destul de mult cu conceptul AERO pe care designerii VW l-au prezentat în urmă cu 4 ani. Mașina va fi un sedan de clasă medie, va fi lansată pe piața din China și va fi primul automobil electric din această clasă pe care îl lansează. VW ID.AERO este al doilea model ce se lansează mai întâi pe piața din China, după ID.6.

FOTO Peugeot a prezentat în premieră mondială noul 408, un model global cu aer de crossover, dar cu caroserie fastback CITEȘTE ȘI FOTO Peugeot a prezentat în premieră mondială noul 408, un model global cu aer de crossover, dar cu caroserie fastback

Versiunea ID.AERO care se lansează în această lună va fi produsă în China și va intra în producția de serie abia peste un an. O versiune europeană a acestui model va fi prezentată anul viitor, ea urmând să înlocuiască limuzina de clasă medie VW Passat, care nu va mai fi produsă decât în caroserie Variant. Modelul ID.AERO pentru piața din Europa va fi produs în uzina Volkswagen din Emden, în care până anul trecut a fost asamblat Pasat.

viewscnt
Afla mai multe despre
vw id aero
vw passat electric
id.6
id.7