Volkswagen va plăti angajaților un bonus de performanță de 4.100 de euro

Volkswagen va plăti angajaților un bonus de performanță de 4.100 de euro
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 9 mar 2018

Compania Volkswagen AG a anunțat că va plăti angajaților un bonus de performanță de 4.100 de euro, dar numai celor care sunt acoperiți de un contract colectiv. Un avans de 1.600 de euro a fost plătit deja în noiembrie 2017.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Consiliul de Administrație al Volkswagen AG a decis, în urma discuțiilor cu sindicatele, pe baza calculelor făcute în urma contractelor colective care acoperă ultimii doi ani, să acorde un bonus de performanță tuturor angajaților vizați de aceste contracte. La acestea se adaugă și un bonus de recunoaștere „a dedicației forței de muncă și ca urmare a succesului uimitor al companiei”. În total, suma se va ridica la 4.100 de euro de persoană.

„În 2017, angajații VW au reușit să obțină o foarte bună performanță de echipă. Consiliul de Administrație și Consiliul Sindicaltelor au căzut de acord că această performanță merită aprecierea noastră. Bonusul aduce beneficii financiare fiecărui angajat. În plus, aceasta subliniază că vom aborda și vom rezolva împreună marile provocări cu care se confruntă Volkswagen”, a spus Karlheinz Blessing, șeful Resurselor Umane din CA.

Renault lansează un Super-Duster. În Europa va fi vândut sub marca Dacia, dacă șefii decid că nu concurează Kadjar CITEȘTE ȘI Renault lansează un Super-Duster. În Europa va fi vândut sub marca Dacia, dacă șefii decid că nu concurează Kadjar

La rândul lui, șeful consiliului sindicatelor, Bernd Osterloh, este de părere că angajații „au câștigat acest bonus muncind din greu”.

O notă a VW precizează că plata acestui bonus nu oferă nicio indicație privind performanțele mărcii Volkswagen Passanger Cars. În plus, se arată că în luna noiembrie 2017 a fost plătit un avans al acestui bonus, de 1.621 euro. Sumele sunt în valori brute.

viewscnt
Afla mai multe despre
vw
volkswagen
bonus salariu
sinidcate