Volkswagen vrea să producă 1,5 milioane de vehicule electrice până în 2025

Volkswagen vrea să producă 1,5 milioane de vehicule electrice până în 2025
scris 28 dec 2019

Grupul auto german Volkswagen AG a anunțat vineri accelerarea planurilor privind producția și vânzarea vehiculelor electrice, transmit MarketWatch, DPA și Reuters.

Actuala țintă a brandului Volkswagen este să producă un milion de mașini electrice până la finalul lui 2023, cu doi ani mai devreme decât era obiectivul inițial. Până în 2025, de pe noua linie ID dedicată exclusiv vehiculelor electrice urmau să iasă 1,5 milioane de unități, scrie Agerpres.

Investiții în agricultură prin intermediul bursei. Holde Agri Invest finalizează plasamentul privat care o va aduce la cota BVB. Au fost vândute acțiuni de 10 milioane lei, o treime din valoarea maximă oferită CITEȘTE ȘI Investiții în agricultură prin intermediul bursei. Holde Agri Invest finalizează plasamentul privat care o va aduce la cota BVB. Au fost vândute acțiuni de 10 milioane lei, o treime din valoarea maximă oferită

Producția modelului ID.3 a început în noiembrie la fabrica din Zwickau, la sud de Leipzig. Este primul model al Volkswagen exclusiv electric ce va fi fabricat pe scară mare, la un preț de aproximativ 30.000 de euro în Germania. Modelul ID.3 va fi disponibil în Europa de la mijlocul lui 2020. Până acum au fost rezervate aproximativ 35.000 de mașini de către clienții internaționali, susțin oficialii VW.

Volkswagen vrea să devină lider global pe segmentul vehiculelor electrice, dar se confruntă cu concurența altor producători auto, cum ar fi grupul american Tesla.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
volkswagen
vehicule electrice