Wizz Air anulează toate zborurile către și dinspre Tel Aviv

Wizz Air anulează toate zborurile către și dinspre Tel Aviv
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 oct 2023

Compania aeriană Wizz Air anunță că anulează toate cursele către și dinspre Tel Aviv, până la o notificare ulterioară, din cauza situației de securitate din zonă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Ca urmare a escaladării conflictului din Israel, am anulat zborurile către și dinspre Tel Aviv până la o notificare ulterioară. Wizz Air îi contactează direct pe pasagerii afectați, prin e-mail sau SMS, și le oferă opțiuni pentru reprogramare sau rambursare, precum și pentru cazare”, a transmis compania.

FOTO Vin noile trenuri pentru CFR. Cum arată și cu ce viteză vor circula CITEȘTE ȘI FOTO Vin noile trenuri pentru CFR. Cum arată și cu ce viteză vor circula

Compania recomandă pasagerilor care și-au rezervat biletele prin agenții de turism sau platforme online să apeleze la acestea pentru modificări ale rezervărilor, scrie News.ro.

”Continuăm să monitorizăm situația îndeaproape și suntem în legătură cu autoritățile relevante. Wizz Air își cere scuze pentru orice inconvenient, subliniind că siguranța și securitatea pasagerilor, echipajelor și aeronavelor rămân prioritatea sa numărul unu", au mai transmis oficialii companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
tel aviv