Wizz Air va introduce zboruri de la Timișoara spre patru noi destinații din Germania, Anglia și Danemarca

Wizz Air va introduce zboruri de la Timișoara spre patru noi destinații din Germania, Anglia și Danemarca
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 ian 2019

Compania Wizz Air va introduce, din luna septembrie, zboruri de pe Aeroportul Internațional "Traian Vuia" din Timișoara spre patru noi destinații, fiind vorba de orașe din Germania, Anglia și Danemarca. Totodată, compania va aloca o a treia aeronavă în baza de la Timișoara și va face angajări de personal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reprezentanții companiei aeriene Wizz Air au anunțat, joi, într-o conferință de presă, la Aeroportul Internațional "Traian Vuia" din Timișoara, că din luna septembrie vor aloca a treia aeronavă bazei de la Timișoara și vor deschide patru destinații noi, cu zbor direct din Timișoara, scrie News.ro.

Cele patru destinaii sunt: Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nuremberg și Baden Baden (Germania). Toate destinațiile vor avea o frecvență de două ori pe săptămână.

Renault Kadjar face-lift: prețuri mai mari cu peste 500 de euro, în România, din cauza noilor motoare compatibile WLTP CITEȘTE ȘI Renault Kadjar face-lift: prețuri mai mari cu peste 500 de euro, în România, din cauza noilor motoare compatibile WLTP

De asemenea, tot din septembrie, compania va suplimenta zborurile către Londra-Luton (de la 7 zboruri pe săptămână, la 12 zboruri), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund și Charleroi-Bruxelles (de la 2 la 3 zboruri săptămânale).

Două zboruri - spre Tel Aviv și Bologna - vor avea o frecvență mai redusă, de la 3 la 2 fiecare.

"Pentru Aeroportul Timișoara, introducerea acestor rute este bine-venită deoarece reflectă un interes al populației regiunii de vest pentru aceste destinații, dar și al locuitorilor din zonele deservite de cele patru aeroporturi pentru Timișoara. (…) Ne dorim ca aceste curse să atragă nu doar români care doresc să călătorească spre aceste destinații, dar și cetățeni din zona de deservire a acestor aeroporturi pentru a vizita zona de vest a României și viitoare Capitală Culturală a Europei”, a declarat directorul aeroportului Timișoara, Daniel Idolu.

Prețul biletelor pentru noile destinații pornește de la 99 de lei.

Odată cu introducerea acestor destinații, va crește numărul zborurilor săptămânale operate de compania Wizz Air pe Aeroportul Timișoara, de la 42 la 58 de zboruri săptămânale. Din septembrie, compania aeriană Wizz Air va opera 19 destinații cu zbor direct din Timișoara, cu legături în 9 țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
timisoara