Zipper Services va transmite, pentru 5,7 mil. lei, amenzile către șoferii care nu achită taxa de pod la Fetești-Cernavodă

Zipper Services va transmite, pentru 5,7 mil. lei, amenzile către șoferii care nu achită taxa de pod la Fetești-Cernavodă
scris 24 feb 2016

Zipper Services Cluj-Napoca va imprima și transmite, alături de Poșta Română în calitate de subcontractant, procesele verbale de contravenție emise pentru șoferii care nu plătesc taxa de traversare a podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavodă, valoarea contractului ridicându-se la 5,76 milioane de lei, fără TVA.

Contractul a fost atribuit la jumătatea acestei luni.

Zipper Services a fost singurul ofertant înscris la licitație și va subcontracta către Poșta Română o cotă de 71% din valoarea contractului.

Compania este deținută de ANY Biztonsagi Nyomda Nyrt (Ungaria) și Tipoholding SRL Cluj-Napoca, fiecare cu 50% din acțiuni.

Afacerile companiei s-au dublat în 2014, la 66,1 milioane de lei, iar profitul net a urcat de la 653.008 lei, în 2013, la 4,28 milioane de lei.

Poșta Română este cel mai mare jucător local de profil, cu venituri de peste un miliard de lei în ultimii ani.

Consiliul Concurenței a amendat Inform Lykos și Zipper Data cu aproape un milion de euro CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței a amendat Inform Lykos și Zipper Data cu aproape un milion de euro

Contractul va avea o durată de 7 luni și presupune transmiterea unui număr maxim de 72.000 de procese verbale de contravenție, potrivit datelor din caietul de sarcini.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnadnr
amenzi
poduri
cernavoda
fetesti