Autonom, cea mai mare companie locală de închirieri auro și leasing operațional, intră în acționariatul Impact Hub Bucharest cu o investiție de 2 milioane de euro

Autonom, cea mai mare companie locală de închirieri auro și leasing operațional, intră în acționariatul Impact Hub Bucharest cu o investiție de 2 milioane de euro
scris 18 dec 2019

Impact Hub Bucharest, care asigură spații de co-working pentru antreprenori și freelanceri, a atras o investiție de 2 milioane de euro din partea companiei de închirieri auto și leasing operațional Autonom.

În urma investiției, Autonom va deveni acționar minoritar al Impact Hub Bucharest, fondatorii Oana și Vlad Craioveanu rămânând acționari majoritari.

Guvern: Valoarea punctului de amendă va fi înghețată și pentru anul viitor CITEȘTE ȘI Guvern: Valoarea punctului de amendă va fi înghețată și pentru anul viitor

Prezentă în București din 2012, Impact Hub Bucharest face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente.

Grupul Autonom, din Piatra-Neamț, controlat de frații  Marius și Dan Ștefan, furnizează servicii de închirieri mașini și de leasing operațional, are 44 de centre de închirieri în 33 de orașe ale țării și un parc auto cu peste 9.000 de autoturisme noi. Cea mai importantă firmă din grup este Autonom Services, care în 2018 a raportat un business de 130,2 milioane de lei.

Recent, o companie din cadrul Grupului Autonom a vândut obligațiuni cu maturitate în anul 2024 în valoare de 95,21 milioane lei (20,00 milioane euro), emisiune listată la BVB. Autonom, cea mai mare firmă de închirieri de mașini și leasing operațional pe plan local, va folosi fondurile obținute pe extinderea activității și a flotei auto.

viewscnt
Afla mai multe despre
autonom
co-working
impact hub
impact hub bucharest
actionari impact hub