Bittnet Training și Equatorial, pe primul loc în rândul partenerilor aleși de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) pentru implementarea PNRR în proiectul „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”

Bittnet Training și Equatorial, pe primul loc în rândul partenerilor aleși de Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) pentru implementarea PNRR în proiectul „Competențe în tehnologii avansate pentru IMM-uri”
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 21 nov 2023

 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Bittnet Group a comunicat că, consorțiul format din Equatorial, Bittnet Training și Docentix (e-Learning Company) a fost selectat în calitate de Partener ADR (Autoritatea pentru Digitalizarea României) pentru proiectul "Competențe în Tehnologii Avansate pentru IMM-uri" din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). 

Proiectul are o valoare totală de 36.000.000 euro care vor fi folosiți pentru finanțarea planurilor de training în IT a peste 2000 de IMM-uri din România.

Scopul principal este consolidarea competențelor digitale de bază și avansate ale angajaților din sectoarele tehnologice esențiale. Această inițiativă oferă angajaților din întreprinderile mici și mijlocii românești oportunitatea de a-și îmbunătăți nivelul de cunoștințe și competențe prin participarea la programe de formare profesională în 9 domenii tehnice cheie, incluzând Internet of Things, Big Data, Cloud, Machine Learning, AI, Automatizarea Proceselor Robotice - RPA, Blockchain, Cyber Security și Additive Manufacturing.

Consorțiul condus de Equatorial, a obținut cel mai mare punctaj la evaluarea tehnică, acumulând 98,95 puncte din 100, clasându-se astfel pe primul loc în lista partenerilor selectați de ADR drept furnizor de formare profesională. Din cele 26 de candidaturi, doar 8 au îndeplinit criteriile de evaluare și vor semna un acord cadru cu ADR.

“Pentru divizia de educație a grupului Bittnet, acest proiect este unul care însumează eforturile noastre din ultimii ani de a contribui la digitalizarea României și de a crește gradul de competență în tehnologii avansate ale angajaților din companiile din România. Ne propunem să sprijinim procesul de învățare și certificare internațională a peste 10.000 de angajați din IMM-uri prin participarea la cursuri, cu peste 60 de traineri certificati Microsoft, Cisco, Linux, AWS, Oracle, CompTIA, VMware, DevOps, AI etc și prin asta să contribuim la adopția tehnologiei mai rapid în companii.” declară Cristina Rațiu, CEO Bittnet Training. 

Cristina Rațiu, CEO Bittnet Training

Cristina Rațiu, CEO Bittnet TrainingProiectul, având ca termen previzionat de încheiere data de 31 decembrie 2025, are ca obiectiv nu doar transferul de cunoștințe și competențe tehnologice către beneficiarii finali, ci și implementarea unei monitorizări și evaluări continue a impactului generat de aceste servicii de training.

Bittnet Group (BNET) este o cel mai dinamic grup de tehnologie din piața românească, fiind primul grup de companii IT din România listat pe piața principală a Bursei de Valori București (BVB), inclus in indiciii BET-XT, FTSE Russel Micro-Cap si MSCI Frontier IMI. Bittnet funcționează ca un integrator de servicii IT&C și este un lider în domeniul formării profesionale în IT din România. Structura sa este organizată în patru piloni principali de activitate: educație, cloud și infrastructură, securitate cibernetică și aplicații de business și software. 

Cu un istoric de peste 20 ani pe piața românească, Bittnet Training, parte a grupului Bittnet, este lider național în domeniul formării profesionale în domeniul IT și membru LLPA – Leading Learning Partners Association. Pe baza experienței tehnice, dar mai ales pe baza valorilor de business, Bittnet Training reprezintă în prezent însumarea a peste 500 companii și instituții instruite, peste 39.000 studenți instruiți cu ajutorul portofoliului format din mai mult de 80 de tehnologii.

Equatorial, expertul în dezvoltarea abilităților interpersonale, oferă suport liderilor de echipă din domeniul IT&C prin programe de leadership personalizate, perfect adaptate nevoilor specifice ale acestui sector dinamic. Pionierii în integrarea tehnologiei și a platformelor de învățare, Equatorial a redefinit programele de dezvoltare, fiind prima companie care a creat profilul distinct al Learner Persona pentru liderii de echipă din domeniul tehnologic.

viewscnt
Afla mai multe despre
bittnet training
adr
pnrr