BNR a aprobat numirea unui nou Vicepreședinte de Risc la BCR Banca pentru Locuințe

BNR a aprobat numirea unui nou Vicepreședinte de Risc la BCR Banca pentru Locuințe
scris 18 oct 2017

Banca Nationala a Romaniei (BNR) a aprobat numirea lui Arion Negrilă în funcția de Vicepreședinte de Risc al BCR Banca pentru Locuințe, a anunțat miercuri Banca Comercială Română (BCR).

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

Arion Negrilă a ocupat funcția de Director Executiv Senior pe linia de risc în cadrul Grupului BCR. Din această poziție, el a administrat implementarea Programului Basel III/ IRB și a desfășurat activități de redresare, soluționare și de suport în elaborarea strategiei de management al riscurilor la nivelul grupului, a anunțat banca.

”Arion Negrilă are peste 20 de ani de experiență în cadrul Grupului BCR, din care 13 în funcții de management, timp în care si-a consolidat traseul carierei în managementul strategic al riscurilor, analiza de portofolii și raportarea riscurilor, definirea de ratinguri și parametri de risc, regulamente de creditare, administrarea de capital și guvernanță normative”, se arată în comunicat.

Tranzacție: One United Properties, care a început construcția unui proiect exclusivist în Primăverii, cumpără cu peste 16 milioane euro clădirea de birouri North Gate din zona Pipera, la executare silită CITEȘTE ȘI Tranzacție: One United Properties, care a început construcția unui proiect exclusivist în Primăverii, cumpără cu peste 16 milioane euro clădirea de birouri North Gate din zona Pipera, la executare silită

Negrilă deține un doctorat în administrarea riscurilor bancare la Academia de Studii Economice (ASE) din București și este lector la Institutul Bancar Roman (IBR), unde predă despre managementul riscurilor, reglementări de risc ale BNR și europene, procese interne de evaluare a adecvării capitalului (ICAAP), scrie News.ro.

BCR, cea mai mare bancă din România după valoarea activelor, deținută de grupul bancar austriac Erste Group, a încheiat primul semestru al acestui an cu un profit net de 305 milioane de lei (67 milioane euro), în scădere cu 52% față de aceeași perioadă din 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
bnr
bcr banca pentru locuinte
arion negrila