Codrin Scutaru, fost secretar de stat în Ministerul Muncii, preia conducerea McGuireWoods România

Codrin Scutaru, fost secretar de stat în Ministerul Muncii, preia conducerea McGuireWoods România
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2018

McGuireWoods Consulting, companie de public affairs care furnizează servicii integrate de relații guvernamentale, l-a promovat pe Codrin Scutaru, fost secretar de stat în Ministerul Muncii, în funcția de director general al subsidiarei din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Codrin Scutaru s-a alăturat echipei McGuireWoods în 2015, după ce a lucrat în sectorul guvernamental timp de aproape 8 ani. A fost secretar de stat la Ministerul Muncii, consilier pentru afaceri europene în cadrul aceluiași minister, consilier pentru politică socială la Cabinetul Prim-Ministrului, precum și consilier al secretarului de stat pentru educație. 

Cea mai nouă companie aeriană low-cost intrată în România își întrerupe, temporar, cursele, pasagerii primesc banii înapoi CITEȘTE ȘI Cea mai nouă companie aeriană low-cost intrată în România își întrerupe, temporar, cursele, pasagerii primesc banii înapoi

A mai lucrat în calitate de consultant pe public affairs pentru investitori strategici din România și a fost managing partner în propria sa firmă de consultanță.

Fondată în anul 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de public affairs care furnizează servicii integrate de relații guvernamentale, comunicare strategică și de dezvoltare a afacerilor la nivel internațional.

McGuireWoods Consulting ar 23 de birouri la nivel global, în care lucrează 1.100 avocați. 

viewscnt
Afla mai multe despre
codrin scutaru
mcguirewoods