Deutsche Bank a revenit pe profit în 2018 după trei ani de pierderi

Deutsche Bank a revenit pe profit în 2018 după trei ani de pierderi
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2019

Deutsche Bank a raportat vineri un profit net de 341 milioane euro în 2018, acesta fiind primul rezultat pozitiv anul înregistrat de cea mai mare bancă comercială din Germania după 2014, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Comparativ, în 2017, Deutsche Bank a înregistrat pierderi de 735 milioane euro, scrie Agerpres.

Deutsche Bank a reușit să își reducă semnificativ pierderile în ultimul trimestru al anului trecut, până la 409 milioane euro, comparativ cu pierderi de 2,43 miliarde euro în ultimele trei luni ale anului 2017.

Italienii de la Cerved intră pe piața serviciilor imobiliare din România prin achiziția unei divizii a Eurobank CITEȘTE ȘI Italienii de la Cerved intră pe piața serviciilor imobiliare din România prin achiziția unei divizii a Eurobank

Veniturile nete înregistrate de banca germană s-au situat la 25 miliarde euro pentru întregul an 2018 și la 5,5 miliarde euro pentru ultimul trimestru al anului trecut, sub estimările analiștilor intervievați de Reuters. Trimestrul patru 2018 a fost marcat însă de o scădere de 23% a veniturilor realizate de divizia de tranzacționare de obligațiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank
profit