Directorul de vânzări al Gothaer a fost promovat director general adjunct al filialei locale

Directorul de vânzări al Gothaer a fost promovat director general adjunct al filialei locale
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 aug 2016

Directorul de vânzări al Gothaer, Cosmin Angheluță, a fost promovat în funcția de director general adjunct al filialei locale a asigurătorului german, el primind deja aprobarea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cosmin Angheluță are o experiență de peste 18 ani în piața de asigurări, construită în cadrul unor companii importante din domeniu, în special în departamentele responsabile de vânzări și de dezvoltarea relațiilor cu brokerii de asigurare.

Astfel, obiectivele și responsabilitățile acestuia se extind de la gestionarea portofoliului intermediat de partenerii brokeri și coordonarea forței de vânzări, la implicarea în activitatea generală a Gothaer.

Introducerea compensării directe la RCA a primit acordul Guvernului, dar ca sistem alternativ CITEȘTE ȘI Introducerea compensării directe la RCA a primit acordul Guvernului, dar ca sistem alternativ

”Consider că avem toate resursele și determinarea necesare pentru a dezvolta profitabil și pe termen lung Gothaer în România”, a declarat Cosmin Angheluță, citat de news.ro.

Gothaer Asigurări, subsidiara locală a grupului german cu același nume, a plătit în 2015 daune în valoare de peste 43 de milioane de lei și a înregistrat prime brute subscrise în valoare de peste 80 milioane lei, în scădere cu 2,7% raportat la 2014, principala cauză fiind stoparea subscrierilor pe segmental asigurărilor de aviație și revizuirea portofoliilor în contextul necesarului de capital alocat fiecărei linii.

Grupul german Gothaer a intrat pe piața românească în octombrie 2012, prin preluarea a 67% din capitalul Platinum Asigurări.

viewscnt
Afla mai multe despre
gothaer
promovat
director