Directorul de vânzări al Grawe România preia șefia Directoratului companiei

Directorul de vânzări al Grawe România preia șefia Directoratului companiei

Dragoș Călin

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 17 sep 2020

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) l-a autorizat pe Dragoș Călin, care ocupa funcția de director de vânzări al Grawe Romania din august 2018, în poziția de președinte al Directoratului companiei. El l-a înlocuit pe Paul Swoboda, avizat de în această poziție în august 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În august 2017, Dragoș Călin, cu o experiență de 20 de ani în companii precum Generali, Groupama și Asirom, în funcția de director de vânzări al companiei.

Grupul austriac Grawe este prezent pe piața de asigurări din România din anul 2000, subsidiara locală practicând asigurări generale și de viață.

Frații Pavăl inaugurează cel mai mare magazin Dedeman CITEȘTE ȘI Frații Pavăl inaugurează cel mai mare magazin Dedeman

În 2019, Grawe România a consemnat un rezultat net negativ de 15,3 milioane de lei, de la un minus de 4,02 milioane de lei în anul precedent, pe fondul creșterii subscrierilor pe segmentul RCA, care a condus la majorarea daunelor plătite și, implicit, sporirea ratei combinate de la 101% la 116% pe segmentul asigurărilor generale.

Subscrierile au crescut cu 68%, la 132,32 milioane de lei. Defalcat, asigurările generale au atins 87,97 milioane de lei, comparativ cu 34,72 milioane de lei în 2018. Veniturile din polițe de viață au crescut ușor, la 44,35 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
grawe romania
dragos calin
presedinte directorat