Grawe România are un nou Director de Vânzări, fost la Generali, Groupama și Asirom

Grawe România are un nou Director de Vânzări, fost la Generali, Groupama și Asirom

Dragoș Călin

scris 30 aug 2018

Grawe România l-a numit pe Dragoș Călin, cu o experiență de 20 de ani în companii precum Generali, Groupama și Asirom, în funcția de Director de Vânzări.

Prin atribuțiile cu care a fost investit, va conduce echipa de vânzări directe și va gestiona parteneriatele cu brokerii. Obiectivul principal al activității sale îl constituie extinderea bazei de clienți a companiei prin dezvoltarea forței naționale de vânzări și a rețelei de intermediari.

Grupul austriac Grawe este prezent pe piața de asigurări din România din anul 2000, subsidiara locală practicând asigurări generale și de viață.

Numărul de angajați din clădirile de birouri moderne din București poate ajunge la 270.000 pȃnă la finalul anului. Zonele cele mai căutate CITEȘTE ȘI Numărul de angajați din clădirile de birouri moderne din București poate ajunge la 270.000 pȃnă la finalul anului. Zonele cele mai căutate

La finalul anului 2017, Grawe a înregistrat un volum de prime brute subscrise de 53,69 milioane lei și un total al activelor de peste 443 milioane lei.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
grawe romania
dragos calin