Early Game Ventures investește în platforma de educație UniApply

Early Game Ventures investește în platforma de educație UniApply
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 dec 2020

Early Game Ventures (EGV), fond de investiții cu capital de risc finanțat cu prioritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, a finalizat o rundă de investiții în UniApply, care deține platforma vreaulafacultate.ro ce facilitează managementul relației dintre facultăți și studenți, procesul de selectare a unei facultăți și aplicarea propriu-zisă. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania are target global, cu atenție deosebită acordată studenților din China și India care aplică la facultăți din Europa de Vest. Pe piața românească, UniApply operează sub denumirea vreaulafacultate.ro.

Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD și Neversea, se lansează ca antreprenor în tehnologie cu o aplicație. “Puțini știu despre mine că am terminat facultatea de Automatică și Calculatoare. Proiectul are potențial să devină următorul unicorn al României.” CITEȘTE ȘI Bogdan Buta, fondatorul UNTOLD și Neversea, se lansează ca antreprenor în tehnologie cu o aplicație. “Puțini știu despre mine că am terminat facultatea de Automatică și Calculatoare. Proiectul are potențial să devină următorul unicorn al României.”

În cadrul rundei, alături de EGV au mai participat Simple Capital și angel investors. 

“Vrem să liberalizăm educația și să oferim o șansă corectă fiecărui student în a își găsi universitatea potrivită. De două luni a început drumul nostru internațional și vrem ca în 5 ani să avem peste 1 milion de studenți aplicanți”, a declarat Andrei Nicolae, unul dintre fondatorii UniApply.

viewscnt
Afla mai multe despre
early game ventures
uniapply