Electrica Furnizare anunță că, începând cu luna iulie 2025, autentificarea cu codul ATM nu va mai fi disponibilă pentru transmiterea indexului autocitit prin intermediul TelVerde, precum și pentru accesarea meniului interactiv Call Center Electrica Furnizare.
PPC, care a preluat afacerile Enel în România, anunță o nouă ofertă de preț, de asemenea unul promo, ofertat pentru o perioadă limitată.
Hidroserv, filiala de mentenanță a Hidroelectrica, iese din insolvență după nouă ani. Administratorul judiciar CITR anunță că societatea se pregătește pentru noi perspective de creștere consolidând domeniul infrastructurii hidrotehnice din România.
Unitatea 2 a centralei nucleare de la Cernavodă a fost oprită controlat, la numai o zi de la resincronizarea ei la Sistemul Energetic național, după efectuarea unor lucrări de mentenanță plaficate, a anunțat operatorul centralei, Nuclearelectrica.
Hidroelectrica anunță atribuirea contractului privind realizarea „la cheie” a obiectivului - sistem flotant de panouri fotovoltaice în cadrul „Proiectului Pilot Nufărul”.
Cererea globală de gaze naturale a revenit pe creștere anul trecut și a atins un nou maxim istoric, ceea ce constituie un semnal de alarmă cu privire la avansul energiilor regenerabile, transmite Bloomberg.
Gigantul petrolier Shell a negat miercuri existența unor negocieri, după ce un articol din Wall Street Journal a citat surse anonime care susțineau că Shell se afla în discuții inițiale pentru a prelua compania concurentă BP.
Două dintre principalele exploatări de gaze naturale ale Israelului, care asigură exporturi esențiale către Egipt și Iordania, și-au reluat operațiunile după o pauză de aproape două săptămâni provocată de escaladarea conflictului cu Iranul, au confirmat miercuri companiile partenere implicate, citate de Reuters.
România a exportat anul trecut 1,7 milioane de tone de benzină, din care aproximativ 45% au reprezentat livrări corporative pentru rețelele OMV, Petrom și Rompetrol din țările vecine, iar alte 25% au mers către piața ucraineană, relevă datele analizate de Profit.ro.
Companiile din energie care au dreptul la restutuirea unor sume plătite la Fondul de tranziție energetică, ca urmare a deciziei CCR din noiembrie, care a constatat că supraimpozitarea producătorilor de energie este neconstituțională, vor putea depune cereri de restituire a fondurilor la care au dreptul, prevede un proiect de ordonanță de urgență, pregătit în acest sens. Cheltuiala cu aceste restituiri este estimată la 1,5 miliarde de lei.