ANRE: Un call-center pentru consumatorii interesați de liberalizarea pieței de electricitate va fi dat în folosință

ANRE: Un call-center pentru consumatorii interesați de liberalizarea pieței de electricitate va fi dat în folosință
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 ian 2021

Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE) va da în folosință, de joi, un call-center pentru a veni în ajutorul consumatorilor interesați de liberalizarea pieței de electricitate, au declarat reprezentanții ANRE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Este vorba despre o linie telefonică dedicată special liberalizării, pentru a veni în ajutorul consumatorilor care doresc să afle mai multe despre acest proces sau doresc să primească ajutor pentru a accesa comparatorul de prețuri de pe site-ul ANRE”, au spus reprezentanții autorității.

Tranzacție - Alive Energy, cel mai mare jucător independent din piața energiei regenerabile din România, cumpără centrala fotovoltaică din Timiș a grupului chinez Jiangsu Zhongli CITEȘTE ȘI Tranzacție - Alive Energy, cel mai mare jucător independent din piața energiei regenerabile din România, cumpără centrala fotovoltaică din Timiș a grupului chinez Jiangsu Zhongli

Piața de energie electrică a fost complet liberalizată la 1 ianuarie 2021, scrie Agerpres.

Începând cu această dată, consumatorii care erau până acum în regim reglementat vor plăti prețuri mai mari cu 13-26%, dacă păstrează actualul contract.

Autoritățile și specialiștii recomandă consumatorilor casnici să încheie contracte pe piața concurențială, fie cu actualul furnizor, fie cu un altul, licențiat de ANRE.

viewscnt
Afla mai multe despre
anre
call center