Anumite servicii ale Enel, indisponibile temporar în ianuarie. Se implementează un nou sistem informatic de facturare

Anumite servicii ale Enel, indisponibile temporar în ianuarie. Se implementează un nou sistem informatic de facturare
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 ian 2019

Companiile Enel Energie și Enel Energie Muntenia vor desfășura în luna ianuarie un amplu proiect de implementare a unui nou sistem informatic de facturare, iar unele servicii vor fi indisponibile temporar.

Urmărește-ne și pe Google News

Potrivit unui comunicat al Enel, în cadrul acestui proiect, se vor adăuga noi funcționalități în aplicația pentru managementul clienților, scrie Agerpres.

În pofida tensiunilor diplomatice și a afirmațiilor UE de reducere a dependenței de Rusia, exporturile de gaze naturale rusești spre Europa au atins un nou record, al treilea an consecutiv CITEȘTE ȘI În pofida tensiunilor diplomatice și a afirmațiilor UE de reducere a dependenței de Rusia, exporturile de gaze naturale rusești spre Europa au atins un nou record, al treilea an consecutiv

"În a doua jumătate a lunii ianuarie 2019, pe parcursul etapei de migrare a bazelor de date, anumite servicii vor fi indisponibile temporar", precizează Enel. 

Prezent pe piața din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile. Companiile Enel au 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 2,8 milioane de clienți, localizați cu preponderență în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție prin intermediul companiilor E-Distribuție.

viewscnt
Afla mai multe despre
enel
facturare