Prețurile petrolului au închis aproape de cele mai ridicate niveluri din ultimii trei ani

Prețurile petrolului au închis aproape de cele mai ridicate niveluri din ultimii trei ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 oct 2021

Prețurile petrolului au încheiat tranzacțiile de vineri aproape de cele mai ridicate niveluri din ultimii trei ani, investitorii anticipând că miniștrii Petrolului din OPEC vor menține un ritm stabil al creșterii livrărilor, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reprezentanții OPEC și ai aliaților săi, reuniți în cadrul OPEC+, se vor întâlni luni. Grupul retrage treptat restricțiile aplicate producției de țiței anul trecut, deși surse apropiate situației au spus că aceștia se gândesc să facă mai mult pentru creșterea livrărilor, scrie News.ro.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Prețul petrolului Brent a urcat cu 1,2% și a închis la 79,28 dolari pe baril, în a patra săptămână de creșteri.

Cotația petrolului WTI, de referință pe piața din SUA, a avansat cu 85 de cenți, la 75,88 dolarui pe baril, consemnând a șasea săptămână de evoluții ascendente.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Prețul petrolului Brent a crescut cu pese 50% în acrst an și a atins marți un maxim al ultimilor trei ani, de 80,75 dolari pe baril.

OPEC+ este presată de țări precum Statele Unite și India să producă mai mult petrol pentru a contribui la scăderea prețurilor, în condițiile în care redresarea cererii a depășit așteptările în unele regiuni ale lumii.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret