Carburanții sunt mai scumpi în benzinăriile de pe Autostrada Soarelui. Un plin costă cu peste 10 lei în plus

Carburanții sunt mai scumpi în benzinăriile de pe Autostrada Soarelui. Un plin costă cu peste 10 lei în plus
scris 14 iul 2019

Șoferii care pleacă din București spre stațiunile de pe litoral vor găsi la benzinăriile de pe Autostrada Soarelui carburanți mai scumpi decât în orașe, iar diferența pentru un plin depășește 10 lei, potrivit prețurilor analizate de Agerpres cu ajutorul Monitorului Prețurilor pentru Carburanți, aplicație lansată în urmă cu două săptămâni de Consiliul Concurenței.

Astfel, în acest weekend, la stațiile Petrom de pe A2, benzina standard costă 5,81 lei pe litru, iar motorina standard, 5,78 lei pe litru. În benzinăriile OMV, carburanții sunt și mai scumpi: 5,86 lei la benzină și 5,85 lei la motorină.

Într-o benzinărie Petrom din Capitală, respectiv cea de la Nicolae Grigorescu, benzina standard are un preț de 5,66 lei pe litru, iar motorina costă 5,71 lei. De asemenea, în benzinăria Petrom din Eforie Nord, un litru de benzină costă 5,58 lei, iar unul de motorină, 5,55 lei.

Situația este similară și la Rompetrol, a doua rețea de benzinării din România ca mărime. La stațiile de la Fetești, de pe A2, benzina costă 5,86 lei pe litru, iar motorina 5,85 lei. În București, stația Rompetrol din zona Mihai Bravu are un preț de 5,70 lei pentru benzină și 5,75 lei pentru diesel, iar la stația din Constanța benzina costă 5,79 lei pe litru și motorina 5,66 lei pe litru.

viewscnt
Afla mai multe despre
pret benzina
pret motorina
pret carburanti
monitorul preturilor la carburanti
benzinarii
cat costa un plin pe autostrada soarelui