Conpet a semnat un contract de 23,3 milioane lei cu OMV Petrom

Conpet a semnat un contract de 23,3 milioane lei cu OMV Petrom
scris 21 dec 2017

Conpet a semnat un contract de peste 23,3 milioane lei cu OMV Petrom pentru prestarea serviciilor de transport țiței, gazolină și condensat de la punctele de primire la punctele de predare, se arată într-un anunț publicat pe site-ul Bursei de Valori București (BVB).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este vorba de un act adițional la un contract aflat în derulare, care este valabil până la 31 ianuarie 2018, scrie Agerpres.

Guvernul va emite aviz negativ la proiectul prin care Dragnea și Tăriceanu propun ca Palatul Elisabeta să rămână la Casa Regală încă 49 de ani, cu bani din buget: Tudose - Casa Regală poate găsi o altă reședință, au bani! Executivul poate cumpăra Peleș CITEȘTE ȘI Guvernul va emite aviz negativ la proiectul prin care Dragnea și Tăriceanu propun ca Palatul Elisabeta să rămână la Casa Regală încă 49 de ani, cu bani din buget: Tudose - Casa Regală poate găsi o altă reședință, au bani! Executivul poate cumpăra Peleș

Compania a realizat, în primele nouă luni din acest an, un profit net de peste 63,1 milioane lei, în creștere cu 11,3% comparativ cu perioada similară din 2016.

Conform raportului trimestrial al companiei, publicat recent, în primele 9 luni ale anului 2017, cifra de afaceri a fost de 282,51 milioane lei, înregistrând o ușoară scădere cu 0,1% față de 9 luni 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
conpet
omv petrom