Consiliul Concurenței analizează crearea unor companii comune de către grupurile Weatherford și Schlumberger

Consiliul Concurenței analizează crearea unor companii comune de către grupurile Weatherford și Schlumberger
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2017

Consiliul Concurenței a anunțat marți că analizează crearea unor companii comune de către grupurile Weatherford și Schlumberge, două multinaționale din domeniul petrolier, care vor opera pe piețele din Statele Unite și Canada.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Weatherford va contribui cu portofoliul său de servicii de finalizare multifază a forajelor (multistage completions), cu capacitățile regionale de producție și cu lanțul său de aprovizionare, iar Schlumberger va transfera accesul la tehnologiile sale de suprafață și de foraj, la procesele sale operaționale eficiente și la fluxul avansat de activitate de geo-inginerie", a precizat autoritatea de concurență, scrie News.ro.

Weatherford este o companie multinațională care oferă echipamente și servicii folosite în foraj, evaluare, finalizare a forajelor, producție și intervenție asupra puțurilor de petrol și gaze naturale.

Euro coboară sub 4,56 lei, dolarul atinge un nivel minim al ultimelor șapte luni CITEȘTE ȘI Euro coboară sub 4,56 lei, dolarul atinge un nivel minim al ultimelor șapte luni

Compania Schlumberger oferă tehnologie, soluții informative și management integrat al proiectului pentru clienții din sectorul petrolului și gazelor naturale, fiind specializată mai ales în evaluarea zăcămintelor, servicii de foraj, producție și alte tehnologii de foraj și în legătură cu zăcămintele, în plus față de activitatea grupului Cameron.

Consiliul Concurenței va solicita observații de la alte companii de pe piață, referitoare la modul în care mișcarea anunțată de cele două companii afectează sau poate afecta concurența.

viewscnt
Afla mai multe despre
weatherford
schlumberger