Enel a ajuns la 1 million de clienți rezidențiali pe piața concurențială de electricitate

Enel a ajuns la 1 million de clienți rezidențiali pe piața concurențială de electricitate
scris 12 iul 2018

Enel Energie și Enel Energie Muntenia, liderii pieței de furnizare de energie electrică din România, anunță atingerea numărului de un million de clienți rezidențiali pe piața concurențială de electricitate.

Enel Energie și Enel Energie Muntenia au devenit în luna aprilie a anului trecut furnizori de gaze naturale pentru clienți rezidențiali.

Grupul CEZ a trecut pe profit în România. Mai mulți jucători mari din industria producției de energie regenerabilă, deținători de parcuri eoliene, continuă lupta cu Finanțele CITEȘTE ȘI Grupul CEZ a trecut pe profit în România. Mai mulți jucători mari din industria producției de energie regenerabilă, deținători de parcuri eoliene, continuă lupta cu Finanțele

Grupul Enel activează în peste 30 de țări de pe cinci continente și are o capacitate instalată netă de producție de energie de circa 88 GW. Enel distribuie electricitate și gaze naturale printr-o rețea de peste 2 milioane kilometri, are peste 72 de milioane de clienți casnici și companii în toată lumea, care reprezintă cea mai mare bază de clienți comparativ cu firmele europene din domeniu. 

Prezent pe piața din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile.

Companiile Enel au 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 2,8 milioane de clienți, localizați cu preponderență în trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind o treime din piața locală de distribuție prin intermediul companiilor E-Distribuție. Enel Energie și Enel Energie Muntenia sunt importanți furnizori de energie în România, având în ofertă atât energie electrică și gaze naturale, cât și servicii cu valoare adăugată.

viewscnt
Afla mai multe despre
enel
electricitate