Enel permite urmărirea online a procesului de racordare la rețea

Enel permite urmărirea online a procesului de racordare la rețea
scris 16 ian 2020

Companiile de distribuție ale Enel dau posibilitatea clienților să urmărească online, în timp real, procesul de racordare la rețeaua de energie electrică, în urma implementării pe website-ul www.e-distributie.com a unor noi funcționalități, anunță compania.

”Racordarea la rețea este unul dintre cele mai complexe procese ce țin de distribuția energiei electrice, cu prevederi legale și reglementări stricte. Acest lucru este resimțit atât de către clienți, cât și de către distribuitori. Pentru a ușura accesul la informație și a facilita interacțiunea cu clienții noștri, am dezvoltat serviciul online dedicat racordării la rețea, cu ajutorul căruia utilizatorii website-ului pot depune online documente necesare, pot vedea, într-un mod dinamic, încă de la deschiderea unei cereri toate etapele pe care le mai au de parcurs și cât durează acestea, potrivit reglementărilor în vigoare, precum și cine va efectua diversele activități necesare. Este un mod eficient și mai rapid de a gestiona un proces dificil”, a declarat Gino Celentano, director general al companiilor E-Distribuție.

EXCLUSIV Finanțele vor să schimbe conducerea CEC și Eximbank în mijlocul mandatului, misiune complicată. CEC va raporta cele mai bune rezultate din ultimii 15 ani, cu profit net de 400 milioane lei și creșteri de două cifre pe toate liniile CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Finanțele vor să schimbe conducerea CEC și Eximbank în mijlocul mandatului, misiune complicată. CEC va raporta cele mai bune rezultate din ultimii 15 ani, cu profit net de 400 milioane lei și creșteri de două cifre pe toate liniile

Îmbunătățirile aduse serviciilor disponible pe web-site permit utilizatorilor care accesează www.e-distributie.com să inițieze și să gestioneze online cererea de racordare. La rândul ei, cea mai complexă funcționalitate permite urmărirea procesului de racordare pe platforma digitală, din momentul în care clientul depune cererea de racordare, în zona Contul meu, până la încheierea contractelor de furnizare/distribuție și punerea sub tensiune a instalației de racordare.

Clienții pot încărca documentele aferente cererii de racordare și pot afla informații privind evoluția cererii lor, un serviciu online transparent, disponibil 24 din 24 de ore.

În același timp, interfața din zona Contul meu permite o accesare mai ușoară a tuturor serviciilor online, precum cele legate de Avizul de amplasament, Informații POD (despre locul de consum), Informații despre consum, Istoric citiri, Sesizări sau Servicii online legate de Contract.

Enel susține că aceasta este prima etapă din regândirea arhitecturii și funcționalităților din zona privată a website-ului www.e-distributie.com; ea va fi urmată de lansarea de servicii și funcționalități noi, astfel încât clienții să fie informați în timp util și în cel mai facil mod despre aspectele legate de distribuția energiei electrice la locul lor de consum.

viewscnt
Afla mai multe despre
enel
racordare
retea
electricitate
online