FOTO O femeie a primit factură de peste 16.000 de euro la curent electric. „Cât să consum cu niște becuri, un televizor și un boiler?”

FOTO O femeie a primit factură de peste 16.000 de euro la curent electric. „Cât să consum cu niște becuri, un televizor și un boiler?”
scris 18 nov 2021

O femeie din Craiova a primit într-o singură zi patru facturi pentru energie electrică, toate însumând aproape 82.000 de lei, adică peste 16.500 de euro. Femeia deține o casă cu două camere și spune că nu are cum să consume atâta curent, având doar un televizor, un frigider, un boiler și câteva becuri.

Toate cele patru facturi au fost emise pee 26 octombrie 021 și sunt scadente la 10 noiembrie 2021, potrivit Gazeta de Sud.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Femeia și-a angajat un avocat și vrea să acționeze în instanță distribuitorul de energie electrică. Spune că suma de 81.673 de lei este nejustificată, imposibil de plătit și alte variante nu mai are, după ce toate sesizările au rămas fără răspuns.

Între timp, ENEL s-a sesizat și a spus că verifică situația, blocând facturarea: „Enel Energie Muntenia verifică aspectele sesizate în articolul de mai sus și, până la clarificarea acestora, a decis blocarea facturării clientului pentru a nu-i aduce prejudicii. Ne cerem scuze pentru disconforul creat acestuia și îl asigurăm de toată deschiderea noastră în clarificarea aspectelor semnalate.

viewscnt
Afla mai multe despre
facturi
curent electric