Grupul austriac Enery semnează cu Orange România

Grupul austriac Enery semnează cu Orange România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 23 ian 2024

Grupul austriac Enery,  furnizor de energie verde, a încheiat un acord cu Orange România în baza căruia îi va furniza 70.000 MWh energie anual.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Anul trecut, Orange Romania a semnat pe șase ani cu grupul francez Engie, asigurându-și 30 GWh de energie verde anual.

În vară, și Ursus Breweries. cel mai mare producător de bere din România, a semnat un acord cu Enery pentru achiziție directă de energie electrică (virtual power purchase agreement – VPPA) pe mai mulți ani, care asigură energie regenerabilă pentru producția fabricilor de bere în România.

Unilever speră să vândă mai multă înghețată în Europa dar este îngrijorat de temperaturile extreme CITEȘTE ȘI Unilever speră să vândă mai multă înghețată în Europa dar este îngrijorat de temperaturile extreme

Enery este un furnizor de energie verde care generează în prezent peste 200 GWh de energie electrică operând o capacitate de 280 MW. Planurile companiei includ proiecte în curs de dezvoltare în valoare de peste 7 GW.

Enery Power Holding, cu sediul în Viena, are operațiuni în Cehia, Slovacia și Bulgaria, producând aproape 200 GWh de energie electrică pentru aproape 60.000 de gospodării.

viewscnt
Afla mai multe despre
michał mrowiec
ursus breweries