Guvernul Ciucă a reușit să greșească OUG de modificare a legislației de plafonare și compensare la energie și gaze

Guvernul Ciucă a reușit să greșească OUG de modificare a legislației de plafonare și compensare la energie și gaze
scris 26 ian 2022

Guvernul se reunește acum în ședință online pentru că… a greșit OUG de modificare a legislației de plafonare și compensare la energie și gaze adoptată ieri.

Investitorii străini pariază pe România CITEȘTE ȘI Investitorii străini pariază pe România

"Ora 15.45. Ședință de Guvern în format online. Palatul Victoria. Tema: îndreptare eroare materială - neconcordanță între conținutul corpului principal și anexă, în conformitate cu noile plafoane la gaze naturale, din OUG pentru modificarea și completarea OUG nr. 118/2021 privind stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrică și gaze naturale pentru sezonul rece 2021-2022, precum și pentru completarea OG nr. 27/1996 privind acordarea de facilități persoanelor care domiciliază sau lucrează în unele localități din Munții Apuseni și în Rezervația Biosferei Delta Dunării, proiect aprobat în cadrul ședinței Guvernului din 25 ianuarie 2022", scrie pe agenda publică a Executivului.

VIDEO PROFIT NEWS TV Silviu Dragomir, Fondator Eucom Business Language: Dacă avem 30% dintre companii care au afaceri de până în 500.000 de euro, investițiile pe care acestea le pot face în digitalizare sunt relativ mici. De aceea stăm atât de prost stati CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Silviu Dragomir, Fondator Eucom Business Language: Dacă avem 30% dintre companii care au afaceri de până în 500.000 de euro, investițiile pe care acestea le pot face în digitalizare sunt relativ mici. De aceea stăm atât de prost stati

UPDATE Ședința de Guvern s-a și încheiat.

"Îndreptarea erorii din Anexă a vizat majorarea volumului total de consum gaze naturale de 1.000 mc plus max. zece la sută, de la 1.100 la 1.200 plus o abatere 10 la sută, în total 1.320 mc", a transmis Executivul. Este vorba de limita maximă de consum de gaze pe toată perioada de 5 luni de aplicare a legislației care dă dreptul la compensare consumatorilor casnici.

viewscnt
Afla mai multe despre
plafonare preturi energie gaze
compensare facturi energie gaze
decontare plafonare compensare furnizori energie gaze