Liviu Dragnea, întrebat dacă s-a ajuns la consens privind Legea offshore: S-a ajuns la un consens, în sensul că trebuie să se uite mai atent pe cifre

Liviu Dragnea, întrebat dacă s-a ajuns la consens privind Legea offshore: S-a ajuns la un consens, în sensul că trebuie să se uite mai atent pe cifre
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 oct 2018

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, că s-a ajuns la un consens în ceea ce privește Legea offshore, ”în sensul că trebuie să se uite mai atent pe cifre”. În plus, Dragnea a spus că dezbaterea din comisie ar trebui să aibă loc cu toate televiziunile în sală pentru ca ”toți românii să vadă de fapt despre ce e vorba”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Liviu Dragnea a fost întrebat, sâmbătă, dacă s-a ajuns la un consens în ceea ce privește Legea offshore și a răspuns: ”S-a ajuns la un consens, în sensul că trebuie să se uite mai atent pe cifre și cred că toți liderii de grupuri din Parlament trebuie să se uite pe cifre și Comisia trebuie să aibă loc cu toate televiziunile în sală, să fie transmisă live și toți românii să vadă de fapt despre ce e vorba”, scrie News.ro.

Întrebat când vor fi reluate dezbaterile pe această lege, Dragnea a spus că, după ce președintelui Comisiei pentru industrii din Camera Deputaților, Iulian Iancu, i s-a făcut rău la ultima ședință, cel mai probabil dezbaterile nu vor putea fi reluate săptămână viitoare.

EXCLUSIV Puterea se răzgândește din nou: acum vrea majorarea semnificativă a supraimpozitării gazelor din Marea Neagră, eliminarea înghețării fiscalității și reducerea deductibilității. UPDATE Petroliștii au părăsit dezbaterile CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Puterea se răzgândește din nou: acum vrea majorarea semnificativă a supraimpozitării gazelor din Marea Neagră, eliminarea înghețării fiscalității și reducerea deductibilității. UPDATE Petroliștii au părăsit dezbaterile

”A apărut incidentul cu domnul Iancu și nu mai suntem siguri că putem avea dezbaterea finală în comisie săptămâna care urmează. Nu e imposibil, dar cel mai sigur este cealaltă săptămână”, a mai spus Liviu Dragnea.

Dragnea a mai spus că Ministerul de Finanțe a transmis deja o estimare cu privire la câștigurile pe care le va avea România din implementarea legii.

Președintele Comisiei pentru industrii din Camera Deputaților, deputatul PSD Iulian Iancu, a fost dus vineri la Spitalul Floreasca, din cauza unor probleme cardiace. El ar fi urmat să participe la o ședință a coaliției de guvernare pe tema Legii offshore, care a fost retrimisă în comisii de plenul Camerei Deputaților.

Legea offshore reglementează modul de exploatare a gazelor din Marea Neagră.

viewscnt
Afla mai multe despre
liviu dragnea
legea offshore
gaze
marea neagra