Ministerul Energiei anunță că sprijină ancheta procurorilor DNA la Complexul Energetic Oltenia. Burduja: Zero toleranță la orice faptă de corupție

Ministerul Energiei anunță că sprijină ancheta procurorilor DNA la Complexul Energetic Oltenia. Burduja: Zero toleranță la orice faptă de corupție
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2024

Ministerul Energiei anunță că sprijină ancheta procurorilor DNA la Complexul Energetic Oltenia și va pune la dispoziție toate informațiile solicitate. Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, precizează că are ”zero toleranță la orice faptă de corupție”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Ministerul Energiei a transmis, joi, precizări cu privire la perchezițiile Direcției Naționale Anticorupție la Complexul Energetic Oltenia.

Guvernul construiește un nou stadion CITEȘTE ȘI Guvernul construiește un nou stadion

”Ministerul Energiei este intransigent față de orice activitate de corupție. De aceea, Corpul de Control al Ministrului a fost trimis de fiecare dată când au fost făcute sesizări cu privire la posibile activități ilegale, iar atunci când acesta a constatat abateri de la legalitate, au fost dispuse măsuri de sesizare a Parchetului competent”, au transmis oficialii ministerului.

La rândul său, ministrul Sebastian Burduja a precizat cu nu acceptă fapte de corupție, scrie News.ro.

”Unul dintre principiile fundamentale după care mă ghidez este simplu: Zero toleranță la orice faptă de corupție. Ministerul Energiei stă la dispoziția organelor de achetă penală cu orice informație care poate ajuta ancheta și poate stabili cu exactitate faptele și vinovații”, a declarat Ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Procurorii DNA instrumentează un dosar care vizează Complexul Energetic Oltenia și presupuse fapte de corupție săvâștite începînd cu 2022, fiind făcute mai multe percheziții.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul energiei
dna complexul energetic oltenia