OMV Petrom externalizează operațiuni și servicii

OMV Petrom externalizează operațiuni și servicii
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 oct 2020

OMV Petrom externalizează unele operațiuni și servicii generale de suprafață conexe activităților de extracție și producție a țițeiului și gazelor naturale, împreună cu activele și angajații deservenți, către consorțiul Dietscon O&M (lider), Dietsmann, Dietsmann Safety and Environment Services și Confind (consorțiul Dietscon) și către asocierea Bonatti SpA, Sucursala București (lider) și Bonatti RO PARMA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operațiunea este în analiza Consiliului Concurenței.

În urma derulării unei proceduri de achiziție, consorțiul Dietscon a fost desemnat ofertantul cel mai bine clasat pentru loturile D (zona de producție Moldova) și E (zona de producție Crișana), iar asocierea Bonatti va gestiona serviciile pentru lotul C (zona de producție Muntenia).

PKN Orlen, cea mai mare rafinărie din Polonia, analizează o extindere în România. Polonia pregătește un grup energetic care să concureze pe piețele internaționale CITEȘTE ȘI PKN Orlen, cea mai mare rafinărie din Polonia, analizează o extindere în România. Polonia pregătește un grup energetic care să concureze pe piețele internaționale

Astfel, atât consorțiul Dietscon, cât și asocierea Bonatti urmează să semneze cu OMV Petrom câte un acord-cadru pentru furnizarea de servicii de suprafață și transport, servicii de operare și mentenanță minoră, servicii de pompieri și salvare, servicii de operare în teren, servicii de operare în facilități, servicii de operare în facilități de tratare.

Procedura presupune vânzarea unor bunuri mobile, închirierea unor bunuri imobile, precum și transferul unor salariați către consorțiul Dietscon, respectiv către asocierea Bonatti, la sfârșitul duratei acordului-cadru, unele active urmând a fi returnate către OMV Petrom.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurenței
omv petrom