Președintele Consiliului Concurenței Bogdan Chirițoiu, ales la conducerea Agenției Europene de Reglementare în Energie

Președintele Consiliului Concurenței Bogdan Chirițoiu, ales la conducerea Agenției Europene de Reglementare în Energie
scris 16 nov 2019

Președintele Consiliului Concurenței Bogdan Chirițoiu a fost ales la conducerea Agenției Europene de reglementare in energie.

”Salut alegerea domnului Bogdan Chirițoiu la conducerea Agenției Europene de reglementare în energie (ACER). Votul dat în această seară este o recunoaștere a competenței profesionale a candidatului propus și a tradiției sectorului energetic românesc care va fi reprezentat în următorii patru ani în Consiliul de Administrație al ACER”, a anunțat vineri seară pe Facebook ministrul Economiei Virgil Popescu, care îl felicită pe Chirițoiu pentru această victorie adusă României, victorie obținută la capătul unei competiții de un nivel ridicat, scrie News.ro.

Locuitorii din Praga s-au săturat de turiști, la 30 de ani de la căderea comunismului CITEȘTE ȘI Locuitorii din Praga s-au săturat de turiști, la 30 de ani de la căderea comunismului

El felicită, de asemenea, pentru rezultat și Reprezentanța Permanență a României la UE care a contribuit la succes.

 
”Nu în ultimul rând, doresc să îi mulțumesc lui Răzvan Nicolescu fostului președinte român al ACER, pentru implicare în susținerea candidatului propus de România”, scrie Popescu.

viewscnt
Afla mai multe despre
bogdan chirițoiu
agențiia europeana de reglementare în energie