Prețurile petrolului au scăzut

Prețurile petrolului au scăzut
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 feb 2024

Prețurile petrolului au scăzut vineri și pe ansamblul săptămânii au avut o evoluție negativă, după ce banca centrală a SUA a indicat că reducerile ratelor dobânzilor ar putea fi amânate cu încă două luni, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractele futures pentru țițeiul Brent au scăzut cu 1,62 dolari, sau cu 1,9%, la 82,05 dolari pe baril,, iar contractele futures pentru țițeiul West Texas Intermediate, de referință în SUA, au scăzut cu 1,67 dolari, sau cu 2,1%, până la 76,94 dolari pe baril, scrie News.ro.

Ion Țiriac apelează la PNRR pentru un nou parc solar. Montează și panouri fotovoltaice pe acoperișul blocurilor din complexul Stejarii CITEȘTE ȘI Ion Țiriac apelează la PNRR pentru un nou parc solar. Montează și panouri fotovoltaice pe acoperișul blocurilor din complexul Stejarii

Ambele valori de referință au înregistrat scăderi săptămânale după două săptămâni de câștiguri, dar indiciile privind cererea sănătoasă de combustibil și îngrijorările privind aprovizionarea ar putea revigora prețurile în zilele următoare.

Reprezentanții Rezervei Federale din SUA ar trebui să amâne reducerea ratelor dobânzilor cu cel puțin încă două luni, a declarat joi guvernatorul Fed Christopher Waller, ceea ce ar putea încetini creșterea economică și ar putea reduce cererea de petrol.

Unii analiști spun, totuși, că cererea a rămas în mare parte sănătoasă, în pofida impactului ratelor ridicate ale dobânzilor, inclusiv în Statele Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret