Profit Energy.forum - Cristina Micu, AFEER: Legislația îi dezavantajează pe furnizorii de energie în raport cu clienții industriali

Profit Energy.forum - Cristina Micu, AFEER: Legislația îi dezavantajează pe furnizorii de energie în raport cu clienții industriali
Adi Mosoianu
Adi Mosoianu
scris 29 oct 2018

Legislația în vigoare privind contractele îi dezavantajează pe furnizorii de energie electrică în raport cu clienții industriali, aceștia din urmă bucurându-se de mai multe drepturi, ceea ce creează un dezechilibru, a afirmat, la Profit Energy.forum, Cristina Micu, membru al board-ului Asociației Furnizorilor de Energie Electrică din România (AFEER).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conferința a fost organizată cu sprijinul ExxonMobil și Romgaz, cărora le mulțumim pentru participare

Evenimentul a fost transmis live pe Profit TV, putând fi urmărit AICI

"Potrivit normelor în vigoare, furnizorul nu are dreptul de a denunța contractele, dar clienții pot denunța doar cu preaviz de 2 de zile atunci când găsesc oferte cu preț mai scăzut. Asta înseamnă riscuri foarte mari pentru furnizori. Această prevedere este justificată doar în cazul consumatorilor casnici și al celor ce beneficiază de serviciul universal", a arătat Cristina Micu.

Potrivit acesteia, în plus, furnizorii plătesc în avans toate tarifele și taxele care cad în cele din urmă în sarcina consumatorilor. "Furnizorul e ca o mică bancă", a spus membrul board-ului AFEER.

viewscnt
Afla mai multe despre
cristina micu
afeer
profit energy.forum
furnizori energie electrica
pret energie electrica