Romgaz caută avocați pentru a se judeca cu propriii angajați

Romgaz caută avocați pentru a se judeca cu propriii angajați
scris 7 apr 2019

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA Mediaș vrea să angajeze o casă de avocatură pentru a reprezenta compania în procesele pe care le are cu administratorii ei, cu actualii sau foștii directori, precum și cu propriii consilieri juridici.

Propunerea va fi discutată în ședința din 25 aprilie a Adunării Generale a Acționarilor, potrivit Agerpres.ro.

Programul eco-voucherelor, acordate de Primăria Capitalei pentru mașini nepoluante, este aproape de demarare. Va fi semnat contractul pentru tipărirea voucherelor CITEȘTE ȘI Programul eco-voucherelor, acordate de Primăria Capitalei pentru mașini nepoluante, este aproape de demarare. Va fi semnat contractul pentru tipărirea voucherelor

Reprezentanții companiei argumentează că Romgaz este parte vătămată și parte civilă în mai multe procese penale în care sunt implicați foști și actuali angajați, foști și actuali directori, iar din sindicatul Romgaz fac parte și consilierii juridici ai societății.

"În cazul în care, pe rolul instanțelor de judecată, s-ar afla spre soluționare dosare având ca părți procesuale SNGN Romgaz SA, pe de o parte, și Sindicatul, pe de altă parte, iar reprezentarea societății ar fi asigurată de proprii consilieri juridici, ar putea exista suspiciunea unei lipse de obiectivitate în exercitarea profesiei de consilier din partea consilierilor juridici, care sunt și membri de sindicat", arată compania de stat.

viewscnt
Afla mai multe despre
romgaz
avocati
casa
avocatura
judeca
angajati