Tânăr decedat într-un accident de muncă pe o rampă a terminalului Midia Marine, deținut de Rompetrol

Tânăr decedat într-un accident de muncă pe o rampă a terminalului Midia Marine, deținut de Rompetrol
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 ian 2023

Un tânăr de 20 de ani din Năvodari a murit într-un accident de muncă în incinta Rompetrol, pe o rampă automată operată de Midia Marine Terminal, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă din Constanța a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă din Constanța, Marian Becheanu, a declarat pentru News.ro, că evenimentul a avut loc sâmbătă seară, în timp ce erau făcute manevre ale unor garnituri de vagoane pentru a fi încărcate cu produs petrolier.

“S-a produs evenimeentul în timpul efectuării unor manevre a unor garnituri de vagoane în vederea încărcării acesteia cu produs petrolier, în incinta Rompetrol, pe o rampă automată operată de Midia Marine Terminal (n.r - deținută și operată de Rompetrol)”, a declarat Marian Becheanu.

Virgil Popescu: Am solicitat admiterea României în Global Offshore Wind Alliance CITEȘTE ȘI Virgil Popescu: Am solicitat admiterea României în Global Offshore Wind Alliance

El a precizat că victima avea 20 de ani, era din Năvodari și lucra la Midia Marine Terminal.

Șeful ITM Constanța a precizat că deocamdată nu se știe cum și-a pierdut tânărul viața.

“Am fost la fața locului cu unul dintre colegii mei și chiar am încercat să facem o reconstituire a ceea ce s-a întâmplat acolo, se iau declarații la acest moment pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul și în funcție de acestea, cauzele producerii lui și reglementările încălcate și pe cale de consecință eventuale responsabilități. Nu au fost martori, este important raportul medicol-legal de necropsie și nu poate fi făcută la acest moment o precizare fermă despre cum s-a produs evenimentul”, a mai declarat Marian Becheanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
accident
midia marine terminal
rompetrol