Termoenergetica începe lucrările de reparații și înlocuire a porțiunilor de conductă deteriorată

Termoenergetica începe lucrările de reparații și înlocuire a porțiunilor de conductă deteriorată
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mai 2020

Compania Municipală Termoenergetica București anunță începerea lucrărilor de reparații și înlocuire a porțiunilor de conductă deteriorată, în urma încheierii sezonului de încălzire 2019-2020. Pentru a diminua disconfortul resimțit de clienți, durata estimată de execuție a acestor lucrări va fi cuprinsă între 24 și 48 de ore, doar în cazuri excepționale aceasta urmând a fi prelungită.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit Termoenergetica, lucrările vor fi efectuate în toate sectoarele municipiului București și vor fi anunțate, atât prin postarea de afișe la scara fiecărui bloc aflat în această situație, cât și centralizat, pe site-ul CMTEB – la rubrica “Lucrări programate”, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Guvernul menține și plafonează prin OUG prețurile reglementate la energie CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul menține și plafonează prin OUG prețurile reglementate la energie

"Vă reamintim că toate opririle în furnizarea apei calde sunt anunțate pe site-ul instituției - www.cmteb.ro, la secțiunile “Avarii”, “Lucrări programate” sau “Funcționare sub parametri”. Tot acolo sunt menționate cauzele opririi, zonele afectate și orele estimate de repunere în funcțiune. Aceste informații sunt actualizate în permanență în funcție de situația existentă pe teren. Astfel, cetățenii pot apela numerele 0319442, TELVERDE – 0800820002 (apel gratuit) sau numerele dispeceratelor de sector (indicate pe site) aflate la dispoziția clienților 24 de ore din 24", arată sursa citată.

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea cât mai rapidă a lucrărilor. Pentru a diminua disconfortul resimțit de clienți, durata estimată de execuție a acestor lucrări va fi cuprinsă între 24 și 48 de ore, doar în cazuri excepționale aceasta urmând a fi prelungită.

viewscnt
Afla mai multe despre
termoenergetica
conducte deteriorate