Transelectrica are de recuperat creanțe de 47,6 milioane de lei pentru serviciul de transport al electricității

Transelectrica are de recuperat creanțe  de 47,6 milioane de lei pentru serviciul de transport al electricității
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2021

Transelectrica avea de recuperat, la data de 22 martie 2021, creanțe în valoare totală de 47,6 milioane de lei pentru serviciul de transport al electricității, potrivit unui document postat pe site-ul companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Cea mai mare sumă, respectiv 26,4 milioane de lei, reprezintă sume de recuperat de la firme aflate în procedură de faliment, precum Regia Autonomă pentru Activități Nucleare (RAAN), care datorează 6,2 milioane de lei, Total Electric Oltenia - 3,1 milioane de lei, Romenergy Industry - 3 milioane de lei, relatează Agerpres.

De la clienții aflați în procedură de insolvență, transportatorul de energie are de recuperat 17,1 milioane de lei, cei mai mulți bani de la Petprod - 5,6 milioane de lei, CET Govora - 1,8 milioane de lei și Fidelis Energy - 1,7 milioane de lei.

Compania mai are de recuperat pe cale juridică 982.436 lei. Totodată, Transelectrica are de recuperat pe cale comercială restanțe de 47.622 lei, din care 3.870 lei de la Distribuție Energie Oltenia.

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica
creante