Transelectrica are un nou director general

Transelectrica are un nou director general
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2023

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica a anunțat numirea în funcția de CEO al lui Ștefăniță Munteanu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Decizia Consiliului de Supraveghere a fost publicată la Bursa de Valori București (BVB).

Un cartier din Oradea va fi încălzit cu apă geotermală CITEȘTE ȘI Un cartier din Oradea va fi încălzit cu apă geotermală

Anunțul vine în contextul expirării mandatului de director general al lui Gabriel Andronache.

Plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului a decis, săptămâna trecută, numirea lui Gabriel Andronache în funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE). În fruntea instituției a fost numit George Niculescu.

Cine este noul director al Transelectrica

Potrivit datelor publicate pe site-ul Transelectrica, Ștefăniță Munteanu a absolvit Facultatea de Management Marketing a Universității Româno-Americane, în anul 2006, dobândind o diplomă de licență aferentă profilului de economist, scrie Adevarul.

Începând cu data de 25 decembrie 2021, acesta a ocupat poziția de membru al Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice.

,,Cu un parcurs profesional atât în sectorul privat, cât și în sectorul public, domnul Ștefăniță Munteanu deține expertiză în arii precum: management, industria energetică, marketing, vânzări și strategie. Domnul Munteanu s-a alăturat echipei de management executiv a CNTEE Transelectrica SA, din poziția de manager de vânzări indirecte din cadrul SC Electrica Furnizare SA AFEE Buzău, societate unde a ocupat anterior funcția de Director Adjunct (2019-2020), precum și consultant management.

În ceea ce privește experiența dobândită în sectorul administrației publice, domnul Munteanu a ocupat funcțiile de Secretar General Adjunct la Ministerul Turismului în perioada ianuariemai 2017, Consilier al Prim-Ministrului în perioada mai 2017 – ianuarie 2018, precum și de Consilier Secretar de Stat la Ministerul Apelor și Pădurilor (februarie 2018 – februarie 2019).”, se mai arată pe site-ul Transelectrica.

viewscnt
Afla mai multe despre
transelectrica
ștefăniță munteanu