Tranzacție: Engie și-a vândut toate acțiunile la compania brașoveană Flashnet

Tranzacție: Engie și-a vândut toate acțiunile la compania brașoveană Flashnet
scris 16 iun 2022

Grupul francez Engie și-a vândut întreaga participație la compania brașovenă Flashnet, dezvoltor de sisteme inteligente de gestionare a energiei pentru orașe, către grupul britanic Lucy Group.

Tranzacția a implicat, de asemenea, vânzarea unor pachete minoritare de către doi acționari minoritari, care au rămas în continuare în business. 

În 2018, Engie a cumpărat 60% din acțiunile Flashnet.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent

Pe piață din 2005, compania din Brașov a dezvoltat soluția inteliLIGHT® de gestionare a iluminatului stradal, permițând economisirea energiei și reducerea costurilor de programare și întreținere. Soluția a fost introdusă în orașe precum Dubai (Emiratele Arrae Unite), Penang (Malaezia), Brașov, Craiova (România), Mecca, Riyadh (Arabia Saudită), Atena (Grecia).

Lucy Group, implicat în business cu energie și imobiliare, are operațiuni în 8 țări și peste 1.200 angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
engie
carbune