Un român va conduce operațiunile Signify în Europa de Sud-Est

Un român va conduce operațiunile Signify în Europa de Sud-Est

Răzvan Copoiu

Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2020

Răzvan Copoiu a fost numit director general al furnizorului de echipamente și soluții de iluminat Signify România (care și-a schimbat în 2018 denumirea din Philips Lighting) și al altor nouă țări din Europa de Sud-Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Începând cu data de 17 august 2020, Răzvan Copoiu ocupa poziția de director general al Signify România și al altor 9 țări din Europa de Sud-Est (Slovenia, Croația, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Albania, Muntenegru, Bosnia-Herțegovina și Macedonia de Nord)", a anunțat compania.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul energetic și industrial, Răzvan Copoiu va coordona activitatea comercială a țărilor pe care le are în subordine, urmărind consolidarea poziției de lider a companiei pe zona de iluminat inteligent și IoT, scrie News.ro

Deficitul bugetar pentru primele 7 luni a ajuns la 49,68 miliarde lei, 4,7% din PIB. Avansul deficitului a încetinit și în iulie, lună în care a urcat cu 4,5 miliarde de lei, cea mai redusă creștere lunară din perioada crizei CITEȘTE ȘI Deficitul bugetar pentru primele 7 luni a ajuns la 49,68 miliarde lei, 4,7% din PIB. Avansul deficitului a încetinit și în iulie, lună în care a urcat cu 4,5 miliarde de lei, cea mai redusă creștere lunară din perioada crizei

Răzvan Copoiu vine cu o expertiză vastă în managementul vânzărilor B2B de echipamente electrice, în domeniul energiilor regenerabile și al automatizărilor industriale, dar și al soluțiilor software, IoT și Cloud based.

"Inovația este cea care face un business să se diferențieze, iar în secolul 21 cred cu tărie că numai companiile care au aceasta în ADN vor avea succes. Mă bucur că mă alătur unei companii care reușeste să facă diferența în piață cu produse care sunt deopotrivă inovative, sustenabile dar și competitive. Voi valorifica întreaga mea expertiză din domeniu pentru a consolida poziția companiei în domeniul IoT și Industry 4.0, pentru a găsi cele mai eficiente soluții de business în piețele pe care le coordonez", a explicat Răzvan Copoiu.

Răzvan Copoiu a absolvit Universitatea Politehnică din București și Ecole Superieure de Electricite SUPELEC din Paris, dar și un Executive MBA în cadrul ASEBUSS București. El a lucrat în companii precum ABB, Alstom, Siemens și cel mai recent la Schneider Electric, unde a condus activitatea comercială a 14 țări din Europa de Sud Est pe zona de Industrie.

Signify este lider global în domeniul iluminatului pentru piața profesională și de consum și al iluminatului care utilizează Internetul Lucrurilor. Comercializează produse marca Philips, sisteme de iluminat conectat Interact și servicii de date. A avut vânzări de peste 6,2 miliarde de euro în 2019 și o echipă de aproximativ 36.000 de angajați în peste 70 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
răzvan copoiu
signify